Kläder och trender

Lev ett aktivt liv med en cykelvagn

Lev ett aktivt liv med en cykelvagn

För många är en aktiv livsstil en självklar och viktig del av livet, men när barnen kommer så kanske det börjas tummas lite på det där. Men visst är det möjligt att vara aktiv även med barn. Vill du kanske cykelpendla, jogga eller åka skidor med barnen? Thules cykelvagn gör att du kan ha ett aktivt liv tillsammans med barnen.

Som en barnfamilj önskar du säkert att livet är så smidigt och enkelt som bara möjligt. Att cykla istället för att ta bilen har många fördelar. Ungefär hälften av alla bilresor i Sverige är resor under fem kilometer – en sträcka som enkelt skulle kunna cyklas istället. Du slipper bilköer och spar på så sätt tid, och dessutom spar du massor av pengar genom att välja cykeln istället för bilen. Och som det inte vore nog att göra en insats för miljön och din ekonomi så förbättrar du dessutom din personliga hälsa genom att få in den där vardagsmotionen som så många saknar. Okej, så fördelarna är många men kanske känns det trots det krångligt att cykla med barnen och hur ska ni få med er alla grejer? En cykelvagn kan vara lösningen på dessa problem.

Cykelvagnen för alla tillfällen

Med Thules cykelvagn kan du välja om du vill promenera, cykla, jogga eller åka skidor med barnen. Många av Thules cykelvagnar har plats för två barn och det är maxvikten som avgör hur gamla barn du kan ta med dig i vagnen. De flesta av Thules modeller har en maxviktkapacitet på 45 kilo. Testa gärna vagnen med dina barn så att de sitter bekvämt och får plats ordentligt, även på längden. Thules vagnar har ryggstöd som går att ställa, en funktion som är mycket uppskattad eftersom den tillåter barnen att vila under färden. Om det är dåligt väder så finns det skydd för regn och vagnen kommer även med ett insektsskydd. Med hjälp av Thules snabbfästen så är det enkelt att ställa om vagnen mellan promenad- och cykelläge. Thules cykelvagn går att fälla ihop så att du enkelt kan ta den med dig eller stuva undan den för vintern. Thules cykelvagnar har fått mycket goda resultat i oberoende tester och fortsätter att vara populära för sin komfort och goda kvalité.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *